Ski Classics roller ski logo

Lake Saimaa Roller Ski Marathon on rullahiihtokisa, joka pidetään Rauha-Ukonniemi -alueella kahden kylpylähotellin, Imatran Kylpylä ja Holiday Club Saimaa, välillä ja Imatran sekä Lappeenrannan kaupunkien alueella, Etelä-Karjalassa. Rata menee myös Imatran Ukonniemen rullahiihtoradan kautta ja tapahtuman keskiö on Ukonniemi Areenalla. 10km pitkä rata hiihdetään päälähdössä kuusi kertaa. Lähtö on Ottelukadulla ja maali Ukonniemi Stadionilla. Kilparadalta on paikoin upeat näkymät Saimaalle. 

Ukonniemessä on yksi Suomen parhaista rullahiihtoradoista (3,3km) ja nykyaikaisin ampumarata. Vain kolmen kilometrin säteellä stadionilta on yhteensä 4500 vuodepaikkaa  kahdessa kylpylähotellissa ja lukuisissa korkeatasoisissa mökki- ja rivitalohuoneistoissa. 

Kilpailu hiihdetään 3.9.2023

Info

Täältä voit lukea kaiken tärkeän tiedon tapahtumasta.

Info

Uutiset ja yhteystiedot

Uusimmat tiedot, uutiset ja yhteystiedot

Liveseuranta, väliajat ja tulokset löytyvät ExTimen Kisasivuilta

Ennakkotiedoista poiketen sarjoissa Elite ja Kunto M 60km P sekä Elite M 30km F palkitaan 6 parasta. Elite N 60km P palkitaan 4 parasta.

Sompasääntöä (halkaisija vähintään 30mm) toivotaan noudatettavan myös kuntosarjoissa turvallisuuden vuoksi. Kilpasarjoissa sääntö on velvoittava.

Muistakaa rullahiihdon säännöt, mm: Somman halkaisija ≥30 mm. Sen on oltava max 45 mm piikistä. Suojalasit pakolliset, ja tietysti kypärä. 

60km kilpailu hiihdetään Marwen 0-pyörän perinteisen suksilla.

30km kilpailu hiihdetään Marwen 6-pyörän vapaan suksilla. Suksien jako alkaa ...

Jälki-ilmoittautuneet sijoitetaan lähtölistassa oman sarjansa viimeiseksi.

Joukkueenjohtajien kokous 2.9.2023 klo 18:00. 

 

Uutiset ja yhteystiedot